Bowflex M8 Max Trainer

Cikkszám: M8 Max
Rövid leírás:

A Max Trainer minden szempontból egyedülálló, rendkívül összetett és sokoldalú fitneszgép, amely a kimagasló eredményeket nemcsak ígéri, hanem garantálja is.

Az M8 20 elektromosan állítható ellenállási szintet tartalmaz. Könnyen beállítható, mind a konzolon, mind a statikus kormányszerkezet mellett egy gombnyomással, hihetetlenül hatékony, kalóriaégetést kap az edzés, miközben könnyedén meg tudja könnyíteni az ízületeire jutó fizikai hatásokat. A prémium minőségű kapaszkodó kiváló edzést biztosít sokféle helyzetben.

A nagy, kettős módú LCD / LED kijelző visszaadja az összes legfontosabb edzésstatisztikát. A rendkívül motiváló „Burn Rate” tárcsa megmutatja a személyre szabott égési sebességet és a tényleges égési sebességet egyidejűleg, hogy motivált legyen a sikerhez. Az kézpulzusmérőnek köszönhetően (beleértve a mellövet is) az óra, az idő, a sebesség, a távolság és a pulzusszám is látható. Ráadásul a Bluetooth Smart Technology-nak köszönhetően szinkronizálhatja az ingyenes Max Trainer App ™ -ot a még jobb edzés követéséhez. Az innovatív “Add Time” funkció, kizárólag az M8-hoz, egy kis gombnyomással egy kicsit több időt ad az edzéshez.

A kényelem a legfontosabb az M8-on. A sportteljesítmény miatt a pedálok rendkívül szélesek és rozsdamentes acélból készültek az optimális támogatás érdekében, és a konditerem minőségű, mozgatható konzolbillentyűk maximális rugalmasságot biztosítanak. A rendkívül design miatt, a MAX Trainer M8 ideális otthoni használatra is. Szinte minden szobában könnyedén elhelyezhető!

Megjegyzés: A képen látható tablet nem gyári tartozék.

1 247 285Ft
db

11 beépített program, intervallum programok, kalória és zsírégető programok, lépcsőző program, manuális program

Családi otthoni felhasználás

igen

elektromotorral szabályozott permanens mágnes + légellenállás

2 év általános és 5 év váz garancia

Kék háttérvilágításssal

Minimális beltéri magasság = felhasználó magassága + 38 cm

136 kg

Váll, Láb, Kar

121.6 x 78.2 x 165.6 cm

Kézpulzus-mérő rendszerrel és mellöves pulzusmérési lehetőséggel is ellátott (az öv tartozéka a gépnek)

67 kg

Karra rögzíthető telefontartó

Bowflex