Verticon Home hegymászógép

Cikkszám: IN21964
Rövid leírás:
Verticon Home hegymászógép

A Verticon  Home egy egyedi kardió tréner, amelyen pillanatok alatt elég minden makacs kalória! A használata valóban nagyon egyszerű, csak fellépsz és mászol - taposol vagy csak taposol. A Verticon szerkezete igazán trükkös és atgondolt megoldás, hisz egyben két funkciót is használhatsz rajta, s emiatt ez lehetne akár egy taposógép / sztepper is. Amennyiben az edzésbe bekapcsolódnak a kezek is, akkor egy igazi CORE edzés indul el, melyben erősíted a tested szinte minden porcikáját. A markolatok pedig állíthatóak, így a tréner megfelel minden testmagasságú felhasználónak.

linka.png

Két gép egyben2in1.jpg

A mászógép legnagyobb előnye, hogy egyáltalán nem kell rajta kizárólagosan imitálni a hegymászást! A gép oldalán található markoltaoknak köszönhetően bármikor pihentetni tudod az edzés közben a kezeidet és csak a taposásra koncentrálni. Amennyiben viszont a kezeidet is használod, hirtelen egy szuper intenzív kardio edzésben találod magad, melyben a tested minden porcikáját megmozgatod. A gyakorlatokat végezheted kényelmesen a saját tempód szerint, vagy használhatod a gépet edzés előtti bemelegítésre, de akár HIIT típusú intenzív edzéshez is.

linka.png

resistance.jpg
Folyamatos terheléses edzés

A mágnesfékes rendszernek köszönhetően a gép működéses teljesen hangtalan és akadozásmentes. Még a legnagyobb terhelés alatt sem zavarja meg az edzésedet semmilyen megakadás. A 8 terhelési fokozat közt az átállás sima és egyszerű. A terhelés mozgás közben teljesen hangtalan.

linka.png


Megfelel minden testfelépíténekheight.jpg

Minden embernek kicsit más a testfelépítése és egy olyan gépnél, mint a VERTICON HOME ennek figyelembevétele kiemelten fontos. A felső markolatok csavaros kialakításának köszönhetően a gép magasságát könnyen hozzá lehet idomítani a felhasználó magasságához, így az kényelmes lesz nagyobb tesmagasságú embereknek is. Nagy előny a fellépők mérete, melyek másolják a láb természetes dőlésszögét. Az eredmény, egy kényelmes mozgáspálya, még a legnehezebb edzés folyamán is.

linka.png

hiit-misa.jpg
Hatékony edzés, mely óvja az ízületeket

Annak ellenére, hogy a VERTICON kinézetre nagyon egyszerű szerkezetnek hat, nem szabad lebecsülnünk hatékonyságát. Praktikus oldaláról tekintve a használata határtalan intenzitásra képes, melynek csak a felhasználó kitartása szab határt, s így tökéletes az intervallumos edzésekhez. Fontos szempont, hogy egyáltalán nem terheli az izületeket, mivel a testúly osztódik a máaszás pozícióban a 4 végtagra. A használata javítja a koordinációs képességet, kitartást és az egész testet erősíti. Ezt mindent teljesen természetes mozgássorozattal.

linka.png

Kulcsfontosságú tulajdonságok:

  • vertikális hegymászó és taposó tréner
  • nagyon hatékony kalóriaégetés és egésztest erősítés
  • az oldalmarkolatoknak köszönhetően mint taposó is használható
  • használata a hegymászás mozgását utánozza
  • csendes és folytonos működés
  • 5 magasságpozíció
  • 8 terhelési fokozat
  • méretes pedálok / fellépők
  • transzportkerekek
  • szintezési lehetőség a talaj egyenetlenségei miatt
  • a computer kijelzője: idő, sebesség, táv, kalória, lépésszám, scan

Technikai leírás:

fékrendszer mágneses
terhelés állítás kézi
terhelési fokozatok 8
fellépés magassága 18 cm
a talprész mérete 11 x 11 cm
dőlésszög 75°
manuális program igen
automata programok 0
mellkasi öv vevőegység nem
mellkasi öv nem
transzportkerekek igen
szintezés igen
összeállított méret m235 cm x sz80 cm x h109,4 cm
a hátsó alap szélessége 62 cm
az alapok távolsága 103 cm
csomagolt méret h151 x sz57 x m32 cm
max. terherbírás 136 kg
súly 32,5 kg
táp 2x AAA elem
kategória HC (EN 957)
használati mód otthoni
424 345Ft
db