JOMA ELITE X UJJATLAN FUTÓ FELSŐ FÉRFI

Cikkszám: 103102
Rövid leírás:

Kiváló szellőzéssel bíró

Kifejezetten futáshoz tervezett férfi felső. Ez a nagyteljesítményű, technikás felső lesz az Ön futó szövetségese, kivételes kényelmet és mozgásszabadságot biztosítva. Mivel ultrakönnyű, a ruhatára alappillére lesz, és kényelmet és hűst hoz minden meleg időjárási futásba és edzésbe.

Ennek a felsőnek kerek gallérja van. A gallér, a váll és a hónalj területe lézerrel vágott felülettel és hőszigetelt varrással rendelkezik. Ennek két célja van: egyrészt, hogy elkerüljük a bőr kellemetlen dörzsölését, amelyet a mozgás okoz; másrészt, hogy a teteje folyamatosan világítson. Így a futók maximális kényelemmel élvezhetik az edzéseket és a versenyeket. A vállrész sima, ismételten a bőrirritáció megelőzése érdekében.

Felépítését tekintve nagyon könnyű, rugalmas és légáteresztő anyagból készült. A Micro-Mesh System technológia hűvösen és szárazon tartja a testet a futás során. Ez ideálissá teszi a meleg időjárási futáshoz. Sőt, ez a felsőrész mozgásszabadságot biztosít, így a futó nagy teljesítményt érhet el.

Innovatív vizuális dizájnnal rendelkezik, a vállakon színkontrasztokkal, amelyek stílusossá teszik a ruhadarabot. A mellkason szublimált többszínű dizájn is található, amely modern megjelenést kölcsönöz, és páratlan optikai hatást kelt.

Kerek gallér

Rugalmas, könnyű, légáteresztő szövet

Micro-Mesh technológia a leginkább izzadt területeken

Korlátozza a kellemetlen szagokat

Lézerrel vágott felületek

Kontrasztos színű csíkok

  • Szabad mozgás

  • Tejido fő 93% poliészter, 7% elasztán

Rendeléstől 10-12 nap

11 500Ft
db
Új
  JOMA ELITE X UJJATLAN  FUTÓ FELSŐ FÉRFI