Kéz alakú padlójelölő szett 12 db

Cikkszám: VFMN-HLRS6WB
Rövid leírás:
Gyermekek fejlesztésére alkalmas, padlón kialakított pálya jelölő szett, amely a fantázia megmozgatását is igényli egy-egy pálya kijelölésekor.


A padlójelölők színeinek segítségével kombinálhatjuk a kialakított pályát ügyességi szakaszokra bontásban, hogy minél érdekesebb és hatványozottan mozgás koordinációs - figyelem, összpontosítás fejlesztő legyen egy-egy feladatkör.

Szem és kéz koordináció, illetve az egyensúlyérzék játékos fejlesztését teszi lehetővé.

Kombinálható a Láb alakú padlójelölő szettel, amellyel további érdekesebb vagy magasabb szintű akadálypályákat tudunk kialakítani.

Mérete:
A kéz alakok egy átlag felnőtt kéznagyságának megfelelő méretűek, 12 cm szélesek a tenyér résznél és 18 cm hosszúak a középső ujjnál.

Anyagáról:
A gyerekek érdeklődését kelti a nem szokványos gumi alapú rücskös és színes felület, amely padlóra helyezés után nem mozdul el a kijelölt helyről, még rá ”“ róla való elrugaszkodás esetén sem, mert általános gumi alapú tapadású.

Az alja sima felületű gumi, felső része kidomboruló apró pöttyös gumi.

Az általános gumitapadás eredményezi, hogy a padlón lévő apró port összeszedi, ezért tisztítása időközönként az újra tapadás érdekében langyon szappanos vízzel ajánlott.

Kéz alakú padlójelölő szett, amely fejleszti a gyermekek kombinációs- és mozgáskészségét.


Sokféleképpen tudnak vele játszani is, csak a kreativitásukra van bízva.

Különböző pályákat lehet tudunk építeni belőle.

A szett 6 db jobb és 6 db bal lábas változatot tartalmaz. A színben eltérés előfordulhat!

További információk

Színe:

1 db Kék

1 db Zöld

1 db Sárga

1 db Piros

1 db Narancssárga

1 db Lila


1 kék szín a jobb kéz mintájára és 1 kék szín a bal kéz mintájára kialakítva, tehát mindkét kézre van egy színpár. Ez 6 színpárban kidolgozva, így a szett 12 darabos.

4 860Ft
db