Joma TOP FLEX 2304 TF bőr kék műfüves futballcipő

Cikkszám: 2304TF
Rövid leírás:

A cipők kis súlya csökkenti a lábak fáradását, ami jelentősen javítja a használat kényelmét hosszú edzések során is. Ráadásul a könnyű lábbelik nem terhelik a játékost és nagyobb mozgásszabadságot garantálnak.
Stabilizáció
A boka játék közbeni elcsavarodása vagy ficamodása kockázatának minimalizálása érdekében ennek a cipőmodellnek a szerkezete jó stabilitást biztosít. Ez kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a gyors irányváltásokat vagy a hirtelen csúszásokat.
Kopásállóság
Ez a modell tartós anyagokból készült, így kopásálló. Ennek köszönhetően a cipő nagyon intenzív és gyakori használat mellett is sokáig bírja.
Tapadás
A talpakat úgy tervezték, hogy nagyon jó tapadást biztosítsanak a természetes füvön még gyors kanyarodás és hirtelen irányváltások során is. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy dinamikus játékmódot kapjon.
Amortizáció
A lábbelit ésszerű amortizáció jellemzi, amely felelős a gyártás során használt anyagokért és rendszerekért. Kényelmesebb és biztonságosabb lesz a játék, és a fáradt lábak érzése minimálisra csökken még egy hosszú edzés után is.
SSZ: 458
19 990Ft
23 750 Ft -16%
p
Akció
Joma TOP FLEX 2304 TF bőr kék műfüves futballcipő