Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy FG gyermek stoplis focicipő

Cikkszám: DR6046 810
Rövid leírás:

Ünnepeld a futball legnagyobb bajnokságát ezzel a dizájnnal, amelyet a világ színpadán zajló összetartozás és összjáték mögött rejlő tudás inspirál. A szénszálas krómlemez lenyűgözően futurisztikus megjelenést kölcsönöz a világ legnagyobb játékosainak. A texturált dizájn segít a labdakezelésben, miközben a kapura lősz, vagy a csapattársaknak passzolsz. És hogy mi a legjobb az egészben? A sarok alatti Zoom Air párnázás ruganyos kényelmet biztosít különféle pályákon, amely az egész játék során kitart – és még utána is.

Figyeld meg a különleges szimbólumokat a dizájn körül – a házigazda származási helye és egyúttal a világ legnagyobb bajnoksága előtt tisztelgő díszítőelemeket. A Nike főhadiszállásának sarok közelében elhelyezett koordinátái és emblémái kiemelik az összetartozás energiájának tudományát.

  • A lendületes és dinamikus Zoom Air párnázás segít gyorsan elrugaszkodni a talajról.
  • A belső szerkezet vékony, de erős anyagból készült, amely plusz súly hozzáadása nélkül rögzíti a lábfejet a lemezen.
  • Az ultravékony NikeSkin rátét közelebb enged a labdához, így akár nagy sebesség mellett is pontos labdakezelést biztosít.
  • A természetes és mű talajra tervezett, kúp alakú stoplik felturbózott tapadást biztosítanak a gyors kioldásokhoz és forgásokhoz.

SSZ: 1131

22 990Ft
26 990 Ft -15%
p
Akció
Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy FG gyermek stoplis focicipő