Joma Phoenix férfi szabadidőruha

Cikkszám: 103121
Rövid leírás:

Csapatoknak 8 db rendelés fölött 20% kedvezmény

Joma Phoenix II melegítő szett férfi fekete-fehér 103121.102

Férfi tréningruha. Ez a kétrészes szett cipzáras kapucnis pulcsit és hosszú nadrágot tartalmaz. Úgy tervezték, hogy kényelmesen felöltözzön a sportolás előtt, alatt és után. Különösen kényelmes futball- és teremfoci edzésekhez. Ráadásul olyan sokoldalú tréningruha, hogy akár mindennap sportos megjelenést varázsolhatsz vele. Minden sportoló ruhatárának alapdarabja.

A kapucnis kabát teljes cipzárral és húzóval rendelkezik a könnyű nyitás és zárás érdekében. Bordázott szegéllyel és mandzsettával rendelkezik, hogy alacsony hőmérsékleten is megtartsa a hőt. Ezen kívül két oldalsó zsebe van, így kisebb tárgyakat, például mobiltelefont vagy kulcsokat tárolhat.

A nadrág elasztikus derékpánttal rendelkezik, amely átöleli a derekát és alkalmazkodik a sportoló fizikai formájához. A belső húzózsinórral állítható. Két oldalsó zsebet és egy cipzárt is tartalmaznak a szegélyen, hogy könnyebben, gyorsabban és kényelmesebben lehessen őket eltávolítani és felvenni.

Mindkét ruha nagyon kényelmes, ellenálló és rendkívül strapabíró anyagból készült, amely puha és kényelembe burkolja a testet. Mosás után mosás továbbra is ugyanúgy néznek ki. Tudni kell, hogy a tréningruha semmilyen pillanatban nem korlátozza a futballista mozgását, így teljes magabiztossággal lehet passzolni, csöpögni és kapura lőni.

Kialakítását tekintve kiemelkednek a pulóver felső részének színkontrasztos darabjai.

Joma logó szitanyomással mindkét ruhadarabon.

Jellemzők
Cipzáros záródás
Alsó és bordás mandzsetta
kapucni
Elasztikus derékrész belső csipkével
Zsebekkel ellátott kabát
Zsebes nadrág
Kényelmes puha szövet
Alul cipzárral
Szabad mozgás
100% poliészter

Rendelésre 10 nap alatt

21 060Ft