Egyenes csúszda DFC SlideWhizzer SW- 04

Cikkszám: 1328
Rövid leírás:
Ki nem szereti a csúszdát? Minden gyerek szereti a csúszdákat, de hagyományosan a gyerekek nem játszhatnak, ha esős vagy rendkívül hideg van  a szabadban. A Slide Whizzer megváltoztatta a játékot, és beltéren hozta létre a gyerekek szórakozását! A szülőknek nem is kell elhagyniuk a házat. Ez szinte bármilyen beltéri csúszdához rögzíthető, acél kerettel és kültéri lépcsőkkel együtt.


MOTOROS készség FEJLESZTÉSE: A csúszda nagyszerűen alkalmasak a kisgyermekek, óvodások és speciális igényű gyermekek  motoros készségfejlesztésére. A Slide Whizzer különösen hasznos azoknak a gyermekeknek, akiknek az egyensúlyérzetükön és a nagy motoros képességeiken dolgozniuk kell még esős vagy havas időben is, nincs szükség további felszerelés vásárlására. Tökéletes kisgyermekek partira és beltéri szórakoztatásra, ahol gyerekek lesznek! A Slide Whizzer az egyetlen csúszda, amelyre szüksége lesz a gyerekeknek!

BIZTONSÁGOS: A Slide Whizzer biztonságos és tartós, porréteggel ellátott acél kerettel, korlátokkal és állítható sávval (137 cm-ig) a lépcsőkhöz való rögzítéshez szinte bármilyen lépcsőt beltéri játszótérré alakíthat!

Könnyű összeszerelés és tárolás:   könnyen olvasható utasítások és a 3 szekcionált csúszda segítségével a Slide Whizzer gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, hordozható és tárolás céljából leszerelhető.

A lépésekkel és a kiegészítő tartócsövekkel. Külső és beltéri használatra. Porbevonatú acél, korlátcső: 25,4x1mm. Összekötő rúd (a csúszópálya és a létra között ): 25,4x1mm.DFC SlideWhizzer® egyenes csúszda műanyag csúszdával. Könnyű összeszerelés és telepítés a későbbi felhasználáshoz. 2. modell az 1-ben.
1 összeszerelési lehetőség:
Csak egy kész ház lépcsőn telepíthető egy vidéki házban, apartmanban vagy az utcán.
Rögzítés a lépcsőn - a távtartón. A beépítési lépcsők szélességének 65 és 112 cm között kell lennie.
2 Szerelési opció: A
csúsztatót acélcsőből készült keretre szerelik, amelynek mérete Ø25,4 * 1 mm. A keret porfestéstett 

Szétbontáskor a csúszka mérete kompakt tárolásra alkalmas. A tárgylemez 4 elemből van összeállítva.
3 és 10 év közötti gyermekek számára alkalmas, a gyermek súlya nem haladhatja meg a 35 kg-ot.

Az összeszereléshez szerszám szükséges: .Készlet nem tartalmazza.

Terhelhetőség 35 kg-ig
Anyag műanyag
Mérete Ø25,4 * 1mm
Mérete 183 x 40,5 cm / 6 láb
Kültéri csúszda mérete 176,5 x 103 x 116,5 cm
A telepítés lépéseinek szélessége 65-112 cm
Csomagolás mérete 77 x 44 x 22 cm
Csomagolási mennyiség 0,075 m3
A csomagolás súlya 12,2 kg
40 815Ft
58 945 Ft -31%
db
Akció
Egyenes csúszda DFC SlideWhizzer SW- 04